Juridisks paziņojums un privātuma politika

Juridisks paziņojums un privātuma politika

Juridisks paziņojums un privātuma politika

DELPIT NEGOCE, kas ir noraizējies par personu tiesībām, jo ​​īpaši attiecībā uz automatizēto apstrādi, un vēloties panākt pārredzamību ar saviem klientiem, ir ieviesis politiku, kas aptver visas šīs apstrādes darbības, viņu izvirzītos mērķus, kā arī līdzekļus indivīdiem pieejamās darbības, lai viņi vislabāk varētu izmantot savas tiesības. 

Lai iegūtu papildinformāciju par personas datu aizsardzību, mēs aicinām jūs iepazīties ar vietni: https://www.cnil.fr/

Šobrīd šo lietošanas nosacījumu tiešsaistes versija ir vienīgā pretrunīgā visā vietnes lietošanas laikā un līdz brīdim, kad to aizstāj jauna versija.


1. Pants - Juridiskie paziņojumi


1.1 Vietne (turpmāk "vietne"): Truffes-Vip.com

1.2. Izdevējs (turpmāk "izdevējs"): 

jean christophe Delpit,

iedzīvotājs: 2 strasse des Truffières, 24570 Condat Sur Vézère,

SIREN nr .: 441 151 925,

tālruņa numurs: 05 64 49 00 11,

e-pasta adrese: contact@truffes-vip.com

1.3 Saimnieks (turpmāk "resursdators"): 

Truffes-Vip.com rīko OVH, kuras galvenais birojs atrodas SAS ar kapitālu 10 000 000 eiro RCS Roubaix. Tourcoing 424 761 419 00045 Kods APE 6202A - PVN numurs: FR 22 424 761 419 Galvenā mītne: 2 rue Kellermann 59100 Roubaix - Francija.
 

2. Pants - Piekļuve vietnei


Piekļuve vietnei un tās izmantošana ir rezervēta tikai personīgai lietošanai. Jūs piekrītat neizmantot šo vietni un tajā esošo informāciju vai datus komerciāliem, politiskiem, reklāmas mērķiem un jebkāda veida komerciāliem aicinājumiem, jo ​​īpaši sūtot nevēlamus e-pastus.


3. pants - Vietnes saturs


Visi zīmoli, fotogrāfijas, teksti, komentāri, ilustrācijas, attēli, animēti vai nē, video sekvences, skaņas, kā arī visas datora lietojumprogrammas, kuras varētu izmantot, lai šī vietne darbotos, un vispārīgi visi vietnē reproducētie vai izmantotie elementi ir aizsargā spēkā esošie likumi attiecībā uz intelektuālo īpašumu.

Tie ir izdevēja vai tā partneru īpašums. Jebkura visu šo elementu vai to daļu, ieskaitot datora lietojumprogrammas, reproducēšana, attēlošana, izmantošana vai pielāgošana jebkādā formā bez iepriekšējas rakstiskas izdevēja piekrišanas ir stingri aizliegta. Tas, ka izdevējs neuzsāk tiesvedību, uzzinot par šiem neatļautiem lietojumiem, nenozīmē minēto lietojumu pieņemšanu un atteikšanos no kriminālvajāšanas.


4. pants - Vietnes pārvaldība


Labai vietnes pārvaldībai redaktors jebkurā laikā var:

- apturēt, pārtraukt vai ierobežot piekļuvi visai vietnei vai tās daļai, rezervēt piekļuvi vietnei vai noteiktām vietnes daļām noteiktai interneta lietotāju kategorijai;

- dzēst visu informāciju, kas varētu traucēt tās darbību vai būt pretrunā ar nacionālajiem vai starptautiskajiem likumiem vai etiķetes noteikumiem;

- apturēt vietnes darbību, lai veiktu atjauninājumus.


5. Pants - Pienākumi


Izdevēju nevar saukt pie atbildības kļūmes, bojājuma, grūtību vai darbības pārtraukuma gadījumā, kas kavē piekļuvi vietnei vai kādai no tās funkcijām.

Par savienojuma materiālu ar izmantoto vietni esat atbildīgs tikai jūs. Jums jāveic visi attiecīgie pasākumi, lai aizsargātu savu aprīkojumu un savus datus, jo īpaši no vīrusu uzbrukumiem, izmantojot internetu. Jūs esat arī pilnībā atbildīgs par vietnēm un datiem, ar kuriem konsultējaties.

Izdevēju nevar saukt pie atbildības, ja pret jums notiek tiesvedība:

- vietnes vai jebkura pakalpojuma, kas pieejams caur internetu, izmantošanas dēļ;

- sakarā ar to, ka neievērojat šos vispārīgos nosacījumus.

Izdevējs nav atbildīgs par jebkādiem zaudējumiem, kas nodarīti jums, trešajām personām un / vai jūsu aprīkojumam sakarā ar jūsu savienojumu vai vietnes lietošanu, un jūs atsakāties no tā kā pret viņu vērstas darbības.

Ja izdevējs būtu pakļauts mierizlīgumam vai tiesvedībai jūsu vietnes izmantošanas dēļ, viņš varētu vērsties pret jums, lai saņemtu kompensāciju par visiem zaudējumiem, summām, pārliecību un izmaksām, kas varētu rasties no šo procedūru.


6. pants - Hiperteksta saites
 

Izdevējs ir atļāvis lietotājiem izveidot visas hiperteksta saites uz visu vietni vai tās daļu. Jebkura saite ir jānoņem pēc izdevēja pieprasījuma. 

Izdevējs nepublicē jebkādu informāciju, kas pieejama, izmantojot saiti uz citām vietnēm. Izdevējam nav tiesību uz minētās saites saturu. 


7. Pants - Datu vākšana un aizsardzība

Jūsu datus apkopo Truffes-Vip.com.

Personas dati ir jebkura informācija, kas attiecas uz identificētu vai identificējamu fizisku personu (datu subjektu); tiek uzskatīta par identificējamu personu, kuru var tieši vai netieši identificēt, jo īpaši atsaucoties uz vārdu, identifikācijas numuru vai vienu vai vairākiem īpašiem elementiem, kas raksturīgi tās fiziskajam, fizioloģiskajam, ģenētiskajam, psiholoģiskajam, ekonomiskajam, kultūras vai sociāla.

Personisko informāciju, ko var savākt vietnē, izdevējs galvenokārt izmanto, lai pārvaldītu attiecības ar jums un, ja nepieciešams, jūsu pasūtījumu apstrādei. 

Apkopotie personas dati ir šādi:

- uzvārds un vārds

- Adrese

- Pasta adrese

- telefona numurs

- Finanšu dati: kā daļu no maksājuma par platformā piedāvātajiem produktiem un pakalpojumiem platforma reģistrē finanšu datus, kas saistīti ar lietotāja kredītkarti.

8. pants - tiesības piekļūt jūsu datiem, tos labot un noņemt no tiem

Piemērojot personas datiem piemērojamos noteikumus, lietotājiem ir šādas tiesības:

  • Piekļuves tiesības: viņi var izmantot savas piekļuves tiesības, lai uzzinātu ar viņiem saistītos personas datus, rakstot uz šādu e-pasta adresi: contact@truffes-vip.com. Šajā gadījumā pirms šo tiesību ieviešanas Platforma var lūgt pierādīt lietotāja identitāti, lai pārbaudītu tās precizitāti. 
  • Labošanas tiesības: ja Platformas rīcībā esošie personas dati ir neprecīzi, viņi var pieprasīt informācijas atjaunināšanu.
  • Tiesības izdzēst datus: lietotāji var pieprasīt savu personas datu dzēšanu saskaņā ar piemērojamajiem datu aizsardzības likumiem. 
  • Tiesības ierobežot apstrādi: lietotāji var lūgt Platformu ierobežot personas datu apstrādi saskaņā ar GDPR paredzētajiem pieņēmumiem. 
  • Tiesības iebilst pret datu apstrādi: lietotāji var iebilst pret to, ka viņu dati tiek apstrādāti saskaņā ar GDPR paredzētajiem pieņēmumiem.  
  • Tiesības uz pārnesamību: viņi var pieprasīt, lai Platforma viņiem piešķir personas datus, kurus viņi ir snieguši, lai tos pārsūtītu uz jaunu Platformu.

Jūs varat izmantot šīs tiesības, sazinoties ar mums pa šo adresi:
2 strupceļa des Truffières, 24570 Condat Sur Vézère

Vai pa e-pastu uz adresi:

contact@truffes-vip.com

Visiem pieprasījumiem jāpievieno parakstīta derīga personu apliecinoša dokumenta fotokopija un jānorāda adrese, kurā izdevējs var sazināties ar pieprasītāju. Atbilde tiks nosūtīta viena mēneša laikā pēc pieprasījuma saņemšanas. Šo viena mēneša periodu var pagarināt par diviem mēnešiem, ja to prasa pieprasījuma sarežģītība un / vai pieprasījumu skaits.

Turklāt un kopš 2016. gada 1321. oktobra Likuma Nr. 7-2016 cilvēkiem, kuri to vēlas, ir iespēja organizēt savu datu likteni pēc viņu nāves. Lai iegūtu papildinformāciju par šo tēmu, varat meklēt CNIL vietni: https://www.cnil.fr/.

Lietotāji var arī iesniegt sūdzību CNIL CNIL vietnē: https://www.cnil.fr

Pirms sūdzības iesniegšanas CNIL iesakām vispirms sazināties ar mums platformā, jo mēs esam visu jūsu rīcībā, lai atrisinātu jūsu problēmu. 

9. pants - datu izmantošana

No lietotājiem savāktie personas dati ir paredzēti platformas pakalpojumu sniegšanai, to uzlabošanai un drošas vides uzturēšanai. Apstrādes juridiskais pamats ir līguma izpilde starp lietotāju un Platformu. Konkrētāk, izmantošanas veidi ir šādi:

- lietotāja piekļuve platformai un tās izmantošana;

- platformas darbības vadība un optimizācija;

- lietotāju palīdzības ieviešana;

- lietotāja pārsūtīto datu pārbaude, identifikācija un autentifikācija;

- pakalpojumu personalizēšana, parādot reklāmas, pamatojoties uz lietotāja pārlūkošanas vēsturi, atbilstoši viņu vēlmēm;

- krāpšanas, ļaunprātīgas programmatūras (ļaunprātīgas programmatūras vai ļaunprātīgas programmatūras) novēršana un atklāšana un drošības incidentu pārvaldība;

- jebkādu strīdu ar lietotājiem pārvaldīšana;

- komerciālas un reklāmas informācijas nosūtīšana atbilstoši lietotāju vēlmēm;

- Maksājumu pakalpojumu izmantošanas nosacījumu organizēšana.

10. pants - datu saglabāšanas politika

Platforma glabā jūsu datus tik ilgi, cik nepieciešams, lai sniegtu jums savus pakalpojumus vai sniegtu jums palīdzību. 

Ciktāl tas ir pamatoti nepieciešams vai vajadzīgs, lai izpildītu juridiskas vai normatīvas saistības, atrisinātu strīdus, novērstu krāpšanu un ļaunprātīgu izmantošanu vai izpildītu mūsu noteikumus un nosacījumus, mēs pēc nepieciešamības varam arī saglabāt daļu no jūsu informācijas, pat pēc tam, kad esat aizvēris savu kontu. vai ka mums vairs nav jāsniedz jums pakalpojumi.

11. pants. Personas datu kopīgošana ar trešām personām

Personas datus var kopīgot ar trešo personu uzņēmumiem tikai Eiropas Savienībā šādos gadījumos:

- kad lietotājs izmanto maksājumu pakalpojumus, šo pakalpojumu ieviešanai platforma sazinās ar trešo personu banku un finanšu uzņēmumiem, ar kuriem tas ir noslēdzis līgumus;

- kad lietotājs publicē sabiedrībai pieejamu informāciju platformas bezmaksas komentāru apgabalos;

- kad lietotājs pilnvaro trešās personas vietni piekļūt saviem datiem;

- kad platforma izmanto pakalpojumu sniedzēju pakalpojumus, lai sniegtu palīdzību lietotājiem, reklāmas un maksājumu pakalpojumus. Šiem pakalpojumu sniedzējiem ir ierobežota piekļuve lietotāju datiem, kas ir daļa no šo pakalpojumu sniegšanas, un viņiem ir līgumsaistības tos izmantot saskaņā ar piemērojamo personas datu aizsardzības noteikumu noteikumiem. personāls;

- ja likums to pieprasa, platforma var veikt datu pārsūtīšanu, lai atbildētu uz sūdzībām, kas iesniegtas par platformu, un ievērotu administratīvās un juridiskās procedūras;

12. Pants - Komercpiedāvājumi

Jūs, iespējams, saņemsiet komerciālus piedāvājumus no izdevēja. Ja jūs to nevēlaties, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: contact@truffes-vip.com

Izdevēja partneri, visticamāk, izmantos jūsu datus komerciāliem mērķiem. Ja jūs to nevēlaties, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: contact@truffes-vip.com

Ja, apskatot vietni, jūs piekļūstat personas datiem, jums ir jāatturas no jebkādas vākšanas, jebkādas neatļautas izmantošanas un jebkuras darbības, kas var būt uzbrukums personu privātumam vai reputācijai. Izdevējs atsakās no visas atbildības šajā sakarā.

Dati tiek turēti un izmantoti noteiktu laiku saskaņā ar spēkā esošajiem tiesību aktiem.


13. pants - Sīkdatnes 

Kas ir sīkdatne "?

"Sīkdatne" vai marķieris ir elektronisks fails, kas tiek noglabāts terminālā (datorā, planšetdatorā, viedtālrunī utt.) Un ko lasīt, piemēram, apmeklējot vietni, lasot e-pastu, instalējot programmatūras vai mobilās lietojumprogrammas izmantošanu neatkarīgi no izmantotā termināla veida (avots: https://www.cnil.fr/fr/cookies-traceurs-que-dit-la-loi ).

Pārlūkojot šo vietni, jūsu terminālā var tikt ievietoti uzņēmuma “sīkfaili”, kas atbild par attiecīgo vietni, un / vai trešo pušu uzņēmumi.

Pirmās navigācijas laikā šajā vietnē parādīsies paskaidrojošs reklāmkarogs par "sīkdatņu" izmantošanu. Tādēļ, turpinot pārlūkošanu, klients un / vai potenciālais klients tiks uzskatīts par informētu un ir piekritis minēto “sīkdatņu” lietošanai. Dotā piekrišana būs derīga trīspadsmit (13) mēnešus. Lietotājam ir iespēja deaktivizēt sīkfailus no sava pārlūka iestatījumiem. 

Visa apkopotā informācija tiks izmantota tikai, lai izsekotu trafika apjomam, veidam un konfigurācijai, izmantojot šo vietni, lai izstrādātu tās dizainu un izkārtojumu, kā arī citiem administratīviem un plānošanas mērķiem un vispārīgāk, lai uzlabotu pakalpojumu. ko mēs jums piedāvājam.

Šajā vietnē ir šādas sīkdatnes: 

Google sīkfaili:

- Google analytics: izmanto vietnes auditorijas mērīšanai.
- Google tagu pārvaldnieks: atvieglo tagu ieviešanu lapās un ļauj pārvaldīt Google tagus. 
- Google Adsense: Google reklāmas tīkls, kas izmanto vietnes vai YouTube videoklipus kā atbalstu savām reklāmām. 
- Google dinamiskais atkārtotais mārketings: ļauj jums piedāvāt dinamisku reklamēšanu, pamatojoties uz iepriekšējiem meklēšanas vaicājumiem. 
- Google Adwords Conversion: rīks AdWords reklāmas kampaņu uzraudzībai. 
- DoubleClick: Google reklamēšanas sīkfaili reklāmkarogu izplatīšanai.

Šo cepumu mūžs ir trīspadsmit mēneši.

Lai iegūtu papildinformāciju par “sīkfailu” izmantošanu, pārvaldību un dzēšanu jebkura veida pārlūkprogrammā, mēs aicinām jūs skatīt šo saiti: https://www.cnil.fr/fr/cookies-les-outils-pour-les-maitriser.


14. Pants - Produktu fotogrāfijas un attēlojums


Produktu un / vai pakalpojumu fotogrāfijas, kas pievienotas to aprakstam, nav līgumiskas un nesaista izdevēju.


15. pants - Piemērojamie tiesību akti


Šos vietnes izmantošanas nosacījumus reglamentē Francijas likumi, un tie ir izdevēja galvenā biroja tiesu jurisdikcijā, ievērojot īpašu jurisdikcijas piešķiršanu, kas izriet no konkrēta likuma vai regulējuma.


16. pants - sazinieties ar mums


Ja jums ir kādi jautājumi, informācija par vietnē piedāvātajiem produktiem vai par pašu vietni, varat atstāt ziņojumu uz šādu adresi: contact@truffes-vip.com